vrijdag 8 juni 2012

Dag 1

Vanochtend , na een goede nachtrust, met de shuttlebus naar Frankfurt airport. Check-inn en security verliepen snel. Na een ontbijtje, naar de gate. Boarden verliep soepel, vliegtuig zat bijna vol. We vlogen met Us-Airways,
We hadden een nieuw toestel met eigen videoscherm. Films waren niet de allerlaatste nieuwe, maar we waren blij dat we uberhaupt wat te doen hadden. Verzorging was ook niks op aan te merken.


Filmaanbod in vliegtuig


Smakelijk eten.
 Vlucht verliep snel. Bij aankomst in Charlotte hebben we 2 uur over immigrations en het opnieuw inchecken gedaan. We hebben zelf gefoeteld door in de priorityline te gaan staan. Anders hadden we onze vlucht naar Fort Lauderdale niet gehaald.een medewerker vertelde dat " the systems are slow". Hij vroeg ook om de papieren uitdraai van je Esta toestemming klaar te houden. Gelukkig hadden we hem uitgeprint, je hoeft het niet te doen zeggen ze op de site. Maar john is altijd van " better save than sorry", kwam deze keer goed uit.


In de rij staan voor secrurity-controle
Aangekomen in FLL snel de auto bij Alamo opgepikt. We hadden een aardige medewerker die ook Nee accepteerde als wij een upgrade en extra verzekeringen e.d. niet wilden.
We zijn uiteindelijk weggereden met een nieuwe Dodge Journey, met maar 3000 miles op de klok.


Zelfs het instructieboekje zit nog in de plastiek

Dodge Journey
 Nu liggen we in onze riante suite van het Best Western Plus, verkregen via priceline voor een leuk prijsje, incl. full breakfast.
De ogen beginnen langzaam dicht te vallen, het is thuis dan ook al vrijdagochtend half zes.
Dus welterusten.


Hotelkamer Best Western Plus


Geen opmerkingen:

Een reactie posten