dinsdag 26 juni 2012

Miljonairsrow & Everglades

Gisteren niks gedaan als geshopt in de Sawgrassmill mall. Lekker gaan eten bij Johnny Rocket en s'avonds op de bank gehangen.
Vandaag na het ontbijt op weg naar Las olasblvd en op de raderboot van CarrieB. Deze voer door de kanalen van Fort Lauderdale, langs de miljonairshuizen. We waren maar met een man of 12 aan boord, dus lekker rustig.
Bijna alleen aan boord v.d. Carrie B.
Je kijkt je ogen uit. Er staan kasten van huizen die soms maar door 1 a 2 personen bewoont worden. De huizen kosten oorspronkelijk rond de $ 10.000 nu kosten ze tussen de
$5.000000 + $90.000000. je ziet er prachtige huizen maar ook wanstaltige gebouwen.
Men heeft ook bijna allemaal het bijpassende bootje aan de aanlegsteiger liggen.
Leuk om een keer te doen.

Een van de woningen...

en jachten.

Daarna wat gewandeld over de Las Olasblvrd en gelunchd bij een creperie, heerlijk.

We moesten nog schoenen ruilen dus eerst naar de Broward Mall, toen door naar Everglades Holliday Park.
Ik had via groupon kaartjes gekocht voor een airboattour en een alligator presentatie.
We hebben waar voor ons geld gekregen. Voor we aan boord gingen zwom er al een alligator in de baai. En er zouden nog vele volgen. De kapitein wist alle mooie plekjes en deed zich ook veel moeite om te zorgen dat iedereen foto's kon maken.
We zagen alligators, gieren, vogels en mooie natuur.

Airboat Everglades

Op de loer liggen...
 Kapitein vertelde dat ze nu een slangenplaag hadden, er zou zelfs weer een jachtseizoen geopend worden. Er zaten slangen die zo groot waren dat ze een volwassen alligator konden opeten. We zijn maar veilig binnen de boot gebleven. Afterall money well spend. Na afloop nog naar de alligatorpresentatie, deze werd door een vrijwilliger gedaan. Het was geen worstelen, daar hield hij gelukkig ook niet van. Je kon met een baby alligator op de foto. Zielig beestje met een dicht getapede bek, maar niet gedaan.
Toen nog een laatste keer naar de sawgrassmill mall om een paar bestelde sneakers op te halen. Wat een gedoe!
En dan te bedenken dat John en ik beide geen schoenen hebben gekocht! Nog een keer in de foodcourt gegeten en nu moeten we langzaam gaan inpakken, nog even buiten zitten en dan is het helaas afgelopen.
Morgen naar huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten