dinsdag 12 juni 2012

Davenport

Vandaag vertrokken naar Davenport.
Onderweg boodschappen gedaan bij General Dollar Store, hier is het echt een stuk goedkoper.
We konden al eerder in het huis, dus om 2 uur vol verwachting naar binnen.
Het huis is echt enorm, zeker voor ons tweetjes, 2 grote livings met grote tv's. 4 slaapkamers, 3 badkamers en een komplete keuken.

Huis Davenport








Zwembad huis Davenport
Buiten een lekker zwembad met zitje. Het ziet er allemaal mooi en schoon uit. Het is wel echt een verhuurhuis met alle noodzakelijke dingen maar geen echte sfeer. Er hangen ook kaartjes met boetes die je moet betalen als je b.v. het meubilair verplaatst of het gastenboek kwijt maakt. Dit laatste hebben we niet gevonden dus oei oei!, voor de vorige huurders. Het is een stille buurt en zo te zien en horen hebben we niet veel buren, dus we zullen wel goed slapen.


Master bedroom
Nadat John voetbal heeft gekeken en ik wat heb gezwommen( het was 33 gr.), zijn we wat gaan eten. We besloten om naar Golden Coral te gaan. Wat een vreetschuur! Hier kun je onbeperkt eten voor $ 12,99. Dit laat de Amerikaan zich geen 2x zeggen. Die kunnen stapelen, ongelooflijk. Wij waren na 2 rondes echt wel volgegeten, hun blijven gaan. Er worden wel ook hele borden met eten weggegooid, erg zonde allemaal. Je kunt hier bijna niet slank blijven, porties eten en drinken zijn zo enorm.

Na het eten nog even langs de Target, als vast neuzen wat ik allemaal nog moet kopen. Toen naar huis. Nu zitten we buiten met een wijntje en een biertje, het is nog 27 gr. Erg lekker. Alleen jammer dat ik nog helemaal onder de rode bulten zit, krab me zelf helemaal wezenloos.
Morgen naar Mount Dora, wordt vervolgd.

2 opmerkingen:

  1. Leuk, net jullie blog gevonden en me gelijk aangemeld via de email-link, ga ik niks meer missen. Huis ziet er erg mooi uit, jullie kunnen heerlijk genieten van all moois. Was voor jullie een nacht genoeg in Key West? Wij gaan er over drie weekjes ook 1 nacht hee, maar meestal lees ik dat dat te kort is, daarom eens een Limburgs oordeel (kom zelf uit Maastricht!)

    Geneet devaan!!

    Groetjes van Aggie

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi

      Wij waren 2 nachtjes in Key west, was voor de 2x.
      Als je vroeg daar bent is 1 nacht wel voldoende. Wij hadden fietsen gehuurd voor 24 uur, dan ben je binnen een paar uurtjes het eiland rond.
      Wel goed insmeren, wij waren dus weer verbrandt.

      Verwijderen