maandag 11 juni 2012

Key's + Bahia ronda park

Vanochtend na een leuke avond Duvalstreet vertrokken naar West Palmbeach. Hier overnachten we op doorreis naar de vila in davenport.
We zijn gestopt bij het Bahia State Park at milemarker 37.
We hadden hier op tripadvisor over gelezen en wilde het wel eens zien. Entree $9 voor ons beiden. Eerst de nature trail gedaan, nou ik zeg het je! Maar liefst 10 minuten gelopen, Ik had een flesje water meegenomen en john vroeg of dit wel genoeg was. Nou we hadden nog over.
Toen naar het strand, volgens hun site "an award winning beach ". het strand was max. 4 meter breed en bezaaid maar dan ook echt bezaaid met zeewier.
Dus echt zitten kon je niet. Het stonk ook verschrikkelijk naar sulfur.


Strand Bahia Honda State Park (Big Pine Key)

Toen maar door naar de "historical bridge", vanaf hier had je een prachtig uitzicht. Wat gedronken  en gegeten en toen door naar West Palm beach.


Historical Bridge - Bahia Honda State Park
Historical Bridge - Bahia Honda State Park
We overnachten hier in het  Residence inn by Marriott. Kamer is prachtig, heel groot met keuken en zithoek. Alleen kunnen we de deur niet afsluiten, zaten er gele vlekken in de lakens , werken onze deurpassen niet en zit ik onder de rode bulten.

Kamer Residence inn by Marriott

Kamer Residence inn by Marriott
Maar alles komt goed. John en ik hebben een codewoord afgesproken indien ik weer eens begin te stressen, heb het vandaag toch even moeten gebruiken. Maar zoals de reclame zegt " alles komt goed, schatje".

Voor nog meer foto's: https://picasaweb.google.com/laanvdj/JohnMarinaSTripToSunnyFlorida02?authuser=0&authkey=Gv1sRgCMTT3MuupI2nbw&feat=directlink

2 opmerkingen:

  1. Dit klinkt als een super Florida dagje (not). Beetje geslapen? Even langs CVS met die bulten. In Orlando komt alles goed.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goed geslapen , thanks to 2 pilletjes van Walgreens. Vandaag naar Orlando, jippie!

    BeantwoordenVerwijderen